logo An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie      An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - logo An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - logo mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT - platform voor Duurzame ICT    An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie- logo Stichting GreenICT    
  
 

 
 
 

 
 
DURABILIT

DURABILIT, marktleider in CO2 neutrale IT oplossingen en gebruikte/refurbished netwerk hardware, is genomineerd voor de Computable Awards 2013 als "Meest maatschappelijke verantwoorde ICT onderneming van het jaar" en is als Nederlandse IT organisatie gekozen als finalist van de prestigieuze Sustainable Energy Europe Awards 2012, een initiatief van de Europese Commissie.
De Sustainable Energy Europe Awards 2012 worden gezien als de meest relevante duurzame energie awards van Europa en de Europese Comissie. Op deze manier wordt Nederland en de IT sector op een positieve duurzame wijze in Europa vertegenwoordigt.
 
DURABILIT is genomineerd in de categorie "Energie Consumptie" voor de door DURABILIT ontwikkelde groene CO2 neutrale IT oplossingen en de Greener Network Calculator die samen ontwikkelt is met prof. dr. ir. Harold Krikke. De DURABILIT Greener Network Calculator geeft inzicht in hoeveel CO2 uitstoot en energie er gereduceerd wordt, wanneer men network hardware hergebruikt in plaats van nieuwe hardware te kopen. Een significant deel van het energie verbruik en CO2-uitstoot van de levenscyclus van een product vindt plaats ten tijde van de productie fase van nieuwe hardware. Hiermee zijn veel organisaties niet of nauwelijks bekend. Een CO2-uitstoot reductie van 40-90% en tegelijkertijd een reductie van 20-90% op kosten zijn haalbaar, zonder aan kwaliteit af te doen. Een prima oplossing voor de grondstoffen schaarste, global warming en de economische crisis.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die DURABILIT uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth V.


 
An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - partner DURABILIT
 
         
Een initiatief van Stichting GreenICT © 2009 - 2013