logo An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie      An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - logo An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - logo mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT - platform voor Duurzame ICT    An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie- logo Stichting GreenICT    
  
 

 
 
 

 
 
Plugwise

Plugwise is hét energiemanagementsysteem dat een totaaloplossing biedt voor zakelijke én particuliere gebruikers. Plugwise meet, schakelt en bespaart. Of het nu gaat om het meten van een keukenapparaat, of een complete kantoorafdeling, Plugwise heeft altijd een product dat aansluit op de wens van de klant.
Inzicht in het energieverbruik zien wij als de eerste en daarmee de belangrijkste stap richting een groenere wereld. Plugwise producten zijn eenvoudig te gebruiken en maken inzicht en besparen kinderspel.
Wist u dat rond de 40% van het energieverbruik in gebouwen buiten kantoortijd plaatsvindt? Plugwise heeft een energiemanagementsysteem ontwikkeld voor kantoren en gebouwen, waarmee inzicht in (ongewenst) energieverbruik mogelijk wordt. Dit systeem zorgt er voor dat u alleen energie verbruikt wanneer u dit ook echt nodig heeft. Met automatische schakeling, bewegingsdetectie en klimaatcontrole, behoort energieverspilling tot het verleden. Bedrijven kunnen op deze manier een bijdrage leveren aan een groenere wereld, want de groenste energie is de energie we niet gebruiken!
Ook voor consumenten biedt Plugwise een totaaloplossing. Ons nieuwste concept is een app waarmee elk huishouden altijd actueel inzicht heeft in het totale energieverbruik. Deze app werkt met een apparaatje dat de slimme meter uitleest.
Ten slotte ontwikkelt Plugwise Smart Grid Solutions. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid om de productie van zonnepanelen uit te lezen. Zo weet u precies wanneer uw zonnepanelen de meeste energie opwekken.
Plugwise is ook dit jaar met een stand aanwezig op An Innovative Truth V.


 
An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - partner Plugwise
 
         
Een initiatief van Stichting GreenICT © 2009 - 2013