logo An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie      An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - logo An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie - logo mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT - platform voor Duurzame ICT    An Innovative Truth V - Congres over duurzame ICT & Energie- logo Stichting GreenICT    
  

   

 
 
Sam Collot d’Escury - Algemeen Directeur GEN

Sam Collot d'Escury is sinds 2004 Algemeen Directeur van GEN. Hij transformeerde het bedrijf van een gespecialiseerd softwarehuis naar een kennisgedreven adviesorganisatie op het gebied van energieproces-en datamanagement.

Collot d’Escury studeerde aan University of Strathclyde te Glasgow en startte zijn carrièère in finance en marketing bij Hilton International en Accor Hotels. De belangrijkste basis voor zijn activiteiten bij GEN legde hij in zijn 10 jaar bij IBM, waar hij onder meer werkzaam was als Marketing Director PC Divisie en Director of Channels. Na IBM werkte Collot d’Escury als commercieel interim manager in de nog ontwikkelende markt voor mobiele telefonie (KPN Mobile, Telfort). Ook was hij actief als executive recruiter.

Gegrepen door de complexiteit van de energiesector en de uitdaging om het bedrijf naar een volgende fase te leiden, stapte Collot d’Escury over naar GEN. Mensgericht, kennisgedreven en bereid net iets verder te gaan, heeft hij niet alleen een sterk stempel gedrukt op GEN, maar ook op de ontwikkeling van de energiemarkt als geheel.

Sam Collot d’Escury was lid van de adviescommissie Energie van de Duits-Nederlandse handelskamer en maakt deel uit van het bestuur van het Smart Energy Collective – een samenwerkingsverband van 30 prominente bedrijven op het gebied van slimmere opwek, opslag en distributie van elektriciteit.

Sam Collot d’Escury is spreker in de An Innovative Truth V thematrack Smart Strategy.

 

 
An Innovative Truth V - Congres over Duurzame ICT en Energie - 19 juni 2013 - BeatrixTheater Utrecht - spreker Sam Collot d’Escury - GEN
 
         
Een initiatief van Stichting GreenICT © 2009 - 2013