• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth VIII

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth VIII vindt plaats op 20 juni 2016 in het Flux-gebouw van de Technische Universiteit Eindhoven (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth VIII zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth VIII is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

De locatie

An Innovative Truth VIII vindt plaats in het Flux-gebouw van de Technische Universiteit Eindhoven. Dit is in meerdere opzichten een toepasselijke locatie. Het recent opgeleverde gebouw huisvest de TU/e-faculteiten Electrical Engineering en Technische Natuurkunde. Daarnaast is het gebouw bijzonder energiezuinig en wordt volledig duurzaam verwarmd, zonder gasverbruik, door gebruik van warmte-koude-opslag (WKO).
 
Het Flux gebouw is, onder meer via Station Eindhoven, uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Informatie over de diverse mogelijkheden per openbaar vervoer en auto treft u hieronder aan. Voor uitgebreide route-informatie verwijzen we ook graag naar de website van de Technische universiteit Eindhoven.
 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Wij adviseren u, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer. Het Flux gebouw bevindt zich, op loopafstand van Station Eindhoven, op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven.
 

Als u op NS-station Eindhoven aankomt gaat u het perron af, onderaan de trap rechtsaf en via de uitgang aan de noordzijde naar het busstation. Loop 25 meter schuin naar rechts en u ziet de universiteitsgebouwen liggen op zo’n acht minuten loopafstand. Steek bij de verkeerslichten over en volg het golvend voetpad naar TU/e Science Park. Het pad aan de rechterzijde, de Prof. Dr. Dorgelolaan, is geschikt voor rolstoelgebruikers.
 
Als u aankomt op TU/e Science Park volgt u de bewegwijzering voor voetgangers, zie ook deze kaart van het universiteitsterrein. In het Flux gebouw kunt u met de trap (of de lift) naar de eerste etage.
 
U kunt op bepaalde tijden ook met buslijn 104 naar TU/e Science Park.
 

Routebeschrijving auto

De locatie is eveneens uitstekend bereikbaar per auto via onder meer de A2 en de A50. Een routebeschrijving naar de TU/e Campus is beschikbaar op de website van de Technische Universiteit Eindhoven. Voor een directe link naar de routebeschrijving, klik hier.
 
Op TU/e Science Park volgt u de bewegwijzering voor voetgangers, zie ook deze kaart van het universiteitsterrein. In het Flux gebouw neem u na de ingang de hoge trap of de lift naar de eerste verdieping.
 

Parkeren

Mocht u per auto naar de locatie komen, dan is er in de directe omgeving op het universiteitsterrein voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt het beste parkeren op parkeerplaats P6. Deze bevindt zich direct naast het Flux gebouw. Mocht parkeerplaats P6 vol zijn, dan zijn parkeerplaatsen P11 en P4 goede alternatieven. Een andere mogelijkheid is P7, die links achter gebouw 60 "Connector" ligt en te bereiken is via het Eeuwsel.
 

 

Follow us