• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

mede-organisator Stichting GreenICT

An Innovative Truth VIII - Congres over duurzame ICT & Energie - mede-organisator Stichting GreenICT

Stichting GreenICT - Foundation for sustainable ICT is een onafhankelijke non-profit organisatie werkzaam op het snijvlak van ICT en duurzaamheid. De stichting heeft als doel het stimuleren en bevorderen van duurzaamheid in en door informatie- en communicatietechnologie (ICT).  
Stichting GreenICT zet zich hiervoor in via het faciliteren, zoals het initiëren en begeleiden, van wetenschappelijk onderzoek en diverse vormen van communicatie zoals voorlichting, advies, lezingen, congressen en workshops. Stichting GreenICT is de initiator van Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT en An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Stichting GreenICT ontvangt geen subsidie. Er is sprake van volledig particuliere funding basis van donaties.
 
Nadere informatie over Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT - is beschikbaar via de website www.greenict.org.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Stichting GreenICT uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth X.

 

Follow us