• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT

An Innovative Truth VIII - Congres over duurzame ICT & Energie - mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT

Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT is een open samenwerkingsverband tussen onderzoekers, bedrijven, overheid, maatschappelijke instellingen en gebruikers.
 
Stichting IIP Duurzame ICT heeft als doel het stimuleren en het bevorderen van duurzaamheid in en door ICT. Stichting IIP Duurzame ICT tracht dit doel onder meer te bereiken door het faciliteren, zoals het initiëren en begeleiden van wetenschappelijk onderzoek, diverse vormen van communicatie/voorlichting zoals advies, lezingen en workshops en het bevorderen van samenwerking tussen de wetenschap, de overheid en het bedrijfsleven.
 
Aanvullende informatie over Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT - is beschikbaar via de website www.iipduurzameict.nl.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Stichting IIP Duurzame ICT uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth X.

 

Follow us