• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

congrespartner Energie van Hollandsche bodem

An Innovative Truth X - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - partner Energie van Hollandsche bodem

Energie van Hollandsche bodem werkt aan een netwerk van zonneprojecten. Op restgronden, daken, geluidschermen of op zandwinplassen. Meervoudig grondgebruik, hoogwaardig ingebed in het landschap, stad en dorp.
 
Voor elk park en dak richten we een coöperatie op. Zodat echte groene stroom wordt opgewekt door en dichtbij bij de mensen die het gebruiken. Herkenbaar, eenvoudig en transparant. De zeggenschap over je eigen stroom.
 
Hiermee willen we een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Niet alleen de milieubelasting die de productie en het gebruik van (fossiele) energie met zich mee brengt verminderen maar ombuigen naar een verbetering van onze leefomgeving. We willen ons positief onderscheiden; laten zien dat we een meerwaarde kunnen creëren.
 
Zie voor meer informatie de EVHB-website en de EVHB-Facebooksite.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Energie van Hollandsche bodem uw organisatie kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth X.

 

Follow us