• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

congrespartner Rabobank Rijk van Nijmegen

An Innovative Truth X - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - partner Rabobank Rijk van Nijmegen

Rabobank Rijk van Nijmegen biedt kansrijke starters én ervaren ondernemers met een innovatief idee de Teckle innovatieservice. Wij helpen ze bij het vermarkten van hun nieuwe product of dienst. Dit doen we met geld, goede raad, een kritische blik en een interessant netwerk. Teckle is een sparringpartner, financier, verzekeraar en netwerker. Expertises die nodig zijn om verder te groeien. Dit alles maakt Teckle bijzonder bij het realiseren van ideeën.
 
Sinds kort is de Rabo Teckle Innovatiedesk geopend op de Novio Tech Campus. Hier staan we vanaf nu ook klaar voor ondernemers en starters. Verschillende medewerkers van de bank zijn hier op dinsdag en donderdag aanwezig voor advies en vragen.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Rabobank Rijk van Nijmegen uw organisatie kan bieden op het gebied van innovatie en ondernemen?
Kijk dan op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/teckle/ of bezoek onze stand op An Innovative Truth X.
 
Graag tot ziens!

 

Follow us