• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

sponsor Isatis Group

Isatis Group staat voor digitale innovatie

An Innovative Truth X - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - sponsor Isatis Group

De roots van Isatis Group liggen in de softwareontwikkeling. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot middelgrote organisatie en strategische partner in onder andere healthcare en B2B. De groep bestaat uit tien business units, waaronder Cyber Security, Business Solutions en Health. Hoewel alle units gespecialiseerd zijn in een product of dienst met eigen specialisten, is digitale innovatie de gemene deler.
 
Isatis Cyber Security legt zich toe op beveiligingsmaatregelen en privacygerelateerde maatregelen bij bedrijven. Gebleken is dat 70% van de bedrijven en organisaties niet zijn voorbereid op de nieuwe Europese wetgeving die vanaf mei 2018 van start gaat. Een integrale aanpak bieden om de risico’s te minimaliseren, dat is waar Cyber Security zich dagelijks mee bezighoudt.
 
Isatis Health is in samenwerking met NControl BV verantwoordelijk voor NControl, het apothekersplatform dat online ondersteuning biedt aan inmiddels meer dan 750 apotheken en alle zorgaanbieders. Dagelijks werken zo’n 45 softwareontwikkelaars, architecten en andere professionals aan de doorontwikkeling van dit systeem.
 
Isatis Business Solutions is actief in de Big Data. De hoeveelheid data en de mogelijkheden groeien, en dus is het meer dan ooit van belang de complexiteit van deze gegevens om te zetten in cijfers waar bedrijven iets mee kunnen. Van het optimaliseren van marketingactiviteiten tot slim onderhoud van bijvoorbeeld scheepsmotoren middels sensordata.
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden die Isatis Group kan bieden, bezoek dan onze stand op An Innovative Truth X en/of meld je aan voor een persoonlijk gesprek over uitdagende projecten bij Isatis Group.

 

Follow us