• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

An Innovative Truth - het debat

An Innovative Truth X - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie 23 oktober 2018 Novio Tech Campus Nijmegen - The Battle - het debat over Duurzame ICT & Energie

The Battle is het plenaire debat tussen vertegenwoordigers van de wetenschap, overheid en het ICT aanbiedend en het ICT toepassend bedrijfsleven.
 
Tijdens het debat confronteren de vier betrokken stakeholdersgroepen elkaar met hun vragen en wensen. Doordacht en respectvol, maar zeker ook uitdagend en scherp. De vier betrokken stakeholdersgroepen worden ieder vertegenwoordigd door een woordvoerder.
 
Evenals tijdens de voorgaande edities van het An Innovative Truth congres in 2009, 2010, 2011,2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 zal ook dit jaar het debat worden geleid door Roderik van Grieken, directeur van het Nederlands Debat Instituut.
 

An Innovative Truth X - Congres over ICT, Duurzaamheid & Innovatie - debatwoordvoerder Hans van der Zwaag - PGGM, debatleider Roderik van Grieken - Nederlands Debat Instituut en debatwoordvoerder Ton Koonen - TU/e tijdens de voorbereiding van An Innovative Truth IV

De debatwoordvoerders worden voorafgaand aan het congres tijdens de voorbereidingssessie bij het Nederlands Debat Instituut uitvoering gebriefd.
 
Op de foto vlnr debatwoordvoerder Hans van der Zwaag - PGGM, debatleider Roderik van Grieken - Nederlands Debat Instituut en debatwoordvoerder Ton Koonen - TU/e tijdens de voorbereiding van An Innovative Truth IV.

 

Follow us