• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

Inschrijven

Het congres richt zich op beslissers uit de wetenschap, het ICT-aanbiedend bedrijfsleven, het ICT toepassend bedrijfsleven (waaronder de energiesector) en de overheid, die samenwerking en draagkracht kunnen propageren en tevens in staat zijn om met verschillende partijen kansrijke uitdagingen op te pakken.
 
Voor onder meer genodigden, medewerkers en relaties van congrespartners, promovendi en onderzoekers met posterpresentaties, standhouders, medewerkers van bij Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT aangesloten organisaties, leden van de IIP Duurzame ICT LinkedIn-groep en relaties van Stichting GreenICT is deelname kosteloos.
 
Deelname aan An Innovative Truth X is uitsluitend mogelijk op basis van inschrijving. Aanmelden voor An Innovative Truth X kan tot en met 22 oktober 2018 via het inschrijvingsformulier. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging.
 
inschrijvingsformulier  
Voor aanmelden op 23 oktober 2018 neemt u telefonisch contact op met de congresorganisatie via 024 3446200.
 
Voor overige vragen met betrekking tot de inschrijving kunt u contact opnemen met de congresorganisatie. Onze contactgegevens treft u hier.
 

 

Follow us