• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

De locatie

An Innovative Truth X vindt plaats op de Novio Tech Campus te Nijmegen. Dit is in meerdere opzichten een toepasselijke locatie: op de Campus zijn ICT, Duurzaamheid en Innovatie nadrukkelijk aanwezig.
 
De Novio Tech Campus is, onder meer via NS-station Nijmegen Goffert, uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Informatie over de diverse mogelijkheden per openbaar vervoer en auto treft u hieronder aan. Voor uitgebreide route-informatie verwijzen we ook graag naar de website van de Novio Tech Campus.
 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Wij adviseren u, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer. Het Novio tech Campus terrein bevindt zich, op korte loopafstand van NS Station Nijmegen Goffert. Voor de looproute vanaf het NS station naar de Novio Tech Campus, klik hier
 

Als u op NS-station Station Nijmegen Goffert aankomt, loopt u vanaf het station in de richting van 52 Degrees, een hoog zwart gebouw dat boven de andere gebouwen uit torend. Vlak voor 52 Degrees slaat u rechtsaf, aan de rechterzijde treft u gebouw ‘M’ en de Novio Tech Campus.
 

Routebeschrijving auto

De locatie is eveneens uitstekend bereikbaar per auto via onder meer de A73 en de A50. Een routebeschrijving naar de Novio Tech Campus is beschikbaar op de website van de Novio tech Campus. Voor een directe link naar de routebeschrijving, klik hier.
 
Op de Novio Tech Campus volgt u de bewegwijzering voor voetgangers naar het M-gebouw, zie ook deze kaart van het Campusterrein. U kunt zich aanmelden bij de registratiebalie in het M-gebouw.
 

Parkeren

Mocht u per auto naar de locatie komen, dan is er op het campusterrein of in de directe omgeving van de Novio Tech Campus voldoende (gratis) parkeergelegenheid beschikbaar.
 

 

Follow us