• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

De organisatie

An Innovative Truth X - Congres over ICT, Duurzaamheid &Innovatie - is een initiatief van Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT - en wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van ISATIS Group, Stichting IIP Duurzame ICT, Stichting An Innovative Truth en Stichting GreenICT.
 

Over Stichting GreenICT

Stichting GreenICT is een onafhankelijke non-profit organisatie werkzaam op het snijvlak van ICT en duurzaamheid. De stichting heeft als doel het stimuleren en bevorderen van duurzaamheid in en door informatie- en communicatietechnologie (ICT). Ze zet zich hiervoor in via het faciliteren, zoals het initiëren en begeleiden, van wetenschappelijk onderzoek en diverse vormen van communicatie zoals voorlichting, advies, lezingen, congressen en workshops. Stichting GreenICT is de initiator van Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT en An Innovative Truth - Congressen over ICT, Duurzaamheid & Innovatie. Stichting GreenICT ontvangt geen subsidie. Er is sprake van volledig particuliere funding op basis van donaties.
 
Nadere informatie over Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT - is beschikbaar via de link mede-organisator Stichting GreenICT.
 

Over Stichting IIP Duurzame ICT

Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT is een open samenwerkingsverband tussen onderzoekers, bedrijven, overheid, maatschappelijke instellingen en gebruikers. Stichting IIP Duurzame ICT heeft als doel het stimuleren en bevorderen van duurzaamheid in en door ICT. Ze tracht dit doel onder meer te bereiken door het faciliteren, zoals het initiëren en begeleiden van wetenschappelijk onderzoek, diverse vormen van communicatie/voorlichting zoals advies, lezingen en workshops en het bevorderen van samenwerking tussen de wetenschap, de overheid en het bedrijfsleven.
 
Nadere informatie over Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT - is beschikbaar via de link mede-organisator Stichting IIP Duurzame ICT.
 

Over Stichting Stichting An Innovative Truth

Stichting An Innovative Truth - Stichting ter bevordering van Duurzaamheid & innovatie in en door HighTech Systemen & Materialen - is een onafhankelijke not-for-profit organisatie werkzaam op het snijvlak van hightech systemen & materialen en duurzaamheid & innovatie. Stichting An Innovative Truth - Stichting voor HTSM, Duurzaamheid & Innovatie - heeft als doel het stimuleren en bevorderen van duurzaamheid en innovatie in en door hightech systemen en materialen, en in het bijzonder informatie- en communicatietechnologie (ICT).
 
Nadere informatie over Stichting An Innovative Truth - Stichting ter bevordering van Duurzaamheid & innovatie in en door HighTech Systemen & Materialen - is beschikbaar via de link mede-organisator Stichting An Innovative Truth.
 

 

De partners

An Innovative Truth - Congresorganisator Roel Croes, mede-oprichter en bestuurslid Stichting GreenICT

De projectorganisatie van het An Innovative Truth X congres is een samenwerkingsverband van Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT, Stichting An Innovative Truth en Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT. Voor nadere informatie over de organisatoren klik op de link: de organisatie.

Naast de projectorganisatoren zijn onder andere ook de volgende organisaties bij het congres betrokken: Novio Tech Campus, SMB Life Sciences, ISATIS Group, Rabobank Rijk van Nijmegen, Circle B, RvN@, NovioMatch, ICT Netwerk Nijmegen, het Nederlands Debat Instituut, Energie van Hollandsche bodem, Stichting Gelijkspanning, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Ring-Ring, The Economic Board, EERA Recyclers, VolkerWessels Telecom, Philips, RCT Gelderland en de Europese Commissie.  

 

Contactgegevens

Dit congres wordt door een multidisciplinair projectteam opgezet en uitgevoerd. U kunt met de volgende personen contact opnemen.
 

An Innovative Truth - Congresorganisator Roel Croes, mede-oprichter en bestuurslid Stichting GreenICT, met team An Innovative Truth III

Roel Croes

Algemene Projectleiding - inhoudelijk programma, contact voor sprekers, standhouders, promovendi (posterpresentaties), pers en mediapartners.
 
Stichting An Innovative Truth
T.a.v. Roel Croes
Aldenhof 6711
6537 DB Nijmegen
Telefoon 024 3446200
Fax         024 3446216
Email rcroes@aninnovativetruth.nl
 
 
An Innovative Truth X - Congresorganisator Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT

Stichting GreenICT / Stichting IIP Duurzame ICT

Stichting GreenICT - Foundation for sustainable ICT en Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT zijjn bereikbaar via de volgende contactgegevens:
 
Stichting GreenICT / Stichting IIP Duurzame ICT
T.a.v. de secretaris
Aldenhof 6711
6537 DB Nijmegen
Telefoon 024 3446200
Fax         024 3446216
 

 

Follow us