• An Innovative Truth Congressen

  De niet-commerciële An Innovative Truth congressen beogen de onderlinge kruisbestuiving tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven op het terrein van Duurzame ICT & Energie te stimuleren en mede hierdoor wetenschappelijk uitdagende en bedrijfskundig verantwoorde innovatie en onderzoek te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   

 • logo An innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie

  An Innovative Truth Congressen

  De An Innovative Truth Congressen slaan bruggen tussen de wetenschap, de overheid en het ICT aanbiedend en toepassend bedrijfsleven, en zijn erkende EUSEW Energy Days.
  De EU Sustainable Energy Week (EUSEW) is geïnitieerd door de Europese Commissie in 2005 en is het vlaggenschip evenement van de Duurzame Energie Europa-campagne voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie te bevorderen. meer info »
   
   
   
   
   
   
   
   

 • Boek An Innovative Truth

  An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting An Innovative Truth, juni 2013 - is verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congressen over Duurzame ICT & Energie. Veel topsprekers vanuit de wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid hebben in de afgelopen jaren hun bijdragen geleverd. meer info »
   
   
   
   
   

onze contactgegevens

Over An Innovative Truth X

Informatie over het congres, het programma, de sprekers, het inschrijven, de organisatie, de partners, de locatie, het debat, de posterpresentaties en de achtergrond is beschikbaar via deze linken.
 

Locatie & Media

An Innovative Truth X vindt plaats op 23 oktober 2018 op de Novio Tech Campus te Nijmegen (kaart). Publicaties, Twitter, LinkedIn en andere media over An Innovative Truth X zijn beschikbaar via deze website.
 

vorige edities

An Innovative Truth X is onderdeel van een reeks congressen die haar basis vindt in een initiatief van Stichting GreenICT uit 2008. Nadere informatie over vorige edities is beschikbaar via de link: over de vorige edities.
 

 

De partners

An Innovative Truth - Congresorganisator Roel Croes, mede-oprichter en bestuurslid Stichting GreenICT

De projectorganisatie van het An Innovative Truth X congres is een samenwerkingsverband van Stichting IIP Duurzame ICT - Platform voor Duurzame ICT, Stichting An Innovative Truth en Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT. Voor nadere informatie over de organisatoren klik op de link: de organisatie.

Naast de projectorganisatoren zijn onder andere ook de volgende organisaties bij het congres betrokken: Novio Tech Campus, SMB Life Sciences, ISATIS Group, Rabobank Rijk van Nijmegen, Circle B, RvN@, NovioMatch, ICT Netwerk Nijmegen, het Nederlands Debat Instituut, Energie van Hollandsche bodem, Stichting Gelijkspanning, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Ring-Ring, The Economic Board, EERA Recyclers, VolkerWessels Telecom, Philips, RCT Gelderland en de Europese Commissie.  

 

An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld

Stichting GreenICT juni 2013 - An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld - door Roel Croes, Stichting GreenICT

Het boek "An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld" is in 2013 verschenen ter gelegenheid van de vijfde editie van An Innovative Truth - Congres over Duurzame ICT & Energie. Boek over de jubileumeditie van An Innovative Truth 19 juni 2013 en de voorafgaande vier edities (2009 - 2012). De auteur is Roel Croes, mede-oprichter en bestuurslid van Stichting An Innovative Truth.
 
Het boek "An Innovative Truth - vijf jaar multidisciplinaire samenwerking in beeld" geeft een goed beeld van de bij de An Innovative Truth congressen betrokken partners.

ISBN/EAN 978 9081752114 - Uitgever: Stichting GreenICT - Foundation for Sustainable ICT

 

Follow us